Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (4.07 secunde)
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Sa radem cu Traian Basescu Prieteni, Basescu incepe sa devina plictisitor si monomaniac! Ii tot scrie lui Ponta, amenintand cu cremenalul, pentru ca i-a luat jucaria cu Bruxellesul.
Partida s-a desfasurat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala in fata a peste 1.000 de spectatori.
Exista un loc in Romania cu o incarcatura minunata, unde rugaciunile femeilor care nu pot avea copii se aud datorita unei icoane a Maicii Domnului facatoare de minuni, care deja a reusit sa ajute multe persoane.
"M-ati facut un salbatic si un vagabond, fara nimic pe lume!" Sursa: ... Patronul Stelei a vorbit despre conditiile in care este tinut in penitenciar si a transmis un mesaj dur politicienilor romani. Latifundiarul si-a strigat, la propriu, disperarea si i-a cerut lui Traian Basescu sa-l gratieze.
Atacantul roman Adrian Mutu, care joaca in prezent la formatia indiana FC Pune City, a fost condamnat la 14 luni de inchisoare de justitia italiana, pentru lovirea unui ospatar din Florenta, in 2010, pe vremea cand evolua la Fiorentina, relateaza presa din Italia.
Deputatul PRM Gelil Eserghep considera ca a trait cea mai palpitanta sesiune parlamentara de dupa Revolutie. ... Acum, deputatul se odihneste acasa, alaturi de sotie si copii, asteptandu-l pe litoral si pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Teoria unui om de stiinta: Suntem extraterestri si am fost adusi pe Terra in urma cu 200.000 de ani Dr.
Doi medici bucuresteni nu mai au voie sa profeseze timp de trei luni deoarece in martie 2008 au operat din greseala un copil, asistenta aducand in blocul operator un pacient in locul altuia.
Justitia libiana i-a condamnat la moarte, marti, pe cele cinci infirmiere bulgare si pe medicul palestinian acuzati de infectarea deliberata cu virusul HIV a catorva sute de copii libieni.
Evazionistul "de criza" nu se teme de inchisoare, sta mai mult prin strainatate si are in spate "profesori" vechi in bransa. Cei mai mari evazionisti descoperiti in 2009 in Dolj provin din domeniul comertului cu cereale, iar prejudiciul adus statului este de 21 de milioane de lei.
Stejari de esenta Mondiala. Romania, a 8-a oara consecutiv la Mondialul de rugby Inainte de meciul cu Spania, Romania se putea gandi deja la Mondialul din Londra:
Clericul radical Anjem Chourady intr-un editorial pentru USA Today - De ce Franta a permis batjocorirea musulmanilor? - Desi musulmanii ar putea sa nu fie de acord cu ideea libertatii de expresie, chiar si non-musulmanii care o sustin spun ca aceasta presupune responsabilitati.
Fosta balerina va trebui sa-i plateasca chirurgului estetician 15.000 de euro, urmand sa fie executata silit pentru a-si achita pedeapsa stabilita de instanta. ... Fosta balerina este obligata sa-i plateasca sotiei milionarului Viorel Catarama suma de 15.000 de euro ce reprezinta despagubiri.
google-analytics.com